Är det så att ni är i behov av trådbockning? När det gäller trådbockning så kan ni vända er till ABL Tråddetaljer AB. Detta företag har sedan starten, 1986, levererat trådbockade detaljer. Dessutom så har de utvecklat en produktionsanläggning för trådbearbetning som är mycket flexibel. Utöver detta har de även annat:

  • Automatpressning
  • Svetsning
  • Efterbearbetning
  • Rörbockning

Trådbockningen görs hos ABL Tråddetaljer

När det gäller trådbockning så är ABL Tråddetaljer ett bra företag ni kan vända er till. När man talar om denna metod så är det en process för att kunna forma en tråd till en viss form. Det med hjälp av olika maskiner. Detta kallas då för industriell trådbockning. Detta används inom flera industrier bland annat inom konstruktion, tillverkning samt även inom bilindustrin.

Idag finns det många olika maskiner för att göra trådbockning. Bland annat då CNC-trådbockningsmaskiner, hydrauliska trådbockare och manuella trådbockare. Storlek och form på tråden är det som avgör vilken eller vilka maskiner man ska använda sig av. Även volymen på tråd som ska böjas spelar roll.

Få rätt form på tråden

För att en viss form ska kunna skapas så placerar man tråd i en bockningsmaskin. Därefter lägger man in ett program eller instruktioner. Det för att styra att maskinen böjer tråden så som man vill ha den. Väljer ni att låta ABL Tråddetaljer hjälpa er så gör ni ett bra val. De har moderna CNC-styrda maskiner med en hög kapacitet samt att de kan göra både stora och små serier. Vill ni veta mer om detta eller mer om deras andra tjänster, kolla då in deras hemsida.